Mitä exän päässä liikkuu?

Kysymys: Olin seurustellut kolme vuotta erään pojan kanssa. Yht´äkkiä hän kuitenkin halusi meidän eroavan, tästä on jo yli puoli vuotta, koko sen ajan hän on käynyt luonani ja halunnut meidän jatkavan suhdetta..kuitenkin jo seuraavien päivien aikaan hän on taas etäinen ja puhuu ettei ehkä sittenkään halua seurustella.. viime aikoina hän on ollut entistä etäämpi..haluaisi kuulema jutella kanssani asiat halki mutta ikinä ei ole enää aikaa käydä juttelemassa tai puhua puhelimessa…mitä siis “exäni” päässä liikkuu? Itse olen edelleen hyvin rakastunut häneen ja koko tämä touhu on vaan pahentanut henkistä kärsimystä.

Kuuma Peruna: Exän päässä liikkuu sexi. Siis olettaisin, että kun “koko sen ajan hän on käynyt luonani” nämä käynnit ovat sisältäneet seksiä.
Mikäli näin ei ole, silloin pitää pohtia, miksi hän soutaa ja huopaa.

Mikäli tapaamisenne sisältävät seksin, on hyvin helppo päätellä, mitä hänen päässään liikkuu: “En halua suhdetta X:n kanssa, mutta koska näköjään häneltä saa vielä, niin käynpä hakemassa”. Eihän se ole tyhmä, joka pyytää vaan se, joka maksaa…

Tietenkin hän (ennen seksiä?) sanoo haluavansa puhua asioita, mutta (seksin jälkeen?) sitten ei aikaa enää taas löydykään.
Hän ei halua suhdetta kanssasi, se on selvä. Hän haluaa sinulta seksiä ja todennäköisesti saakin sitä. Niin kauan, kuin hän sitä saa, tilanne tulee jatkumaan tällaisena. Jos hän on jo nyt etääntynyt, hän on tekemässä lopullista eroa.
Anna hänen mennä, miksi tuollaista edes haluaisit? Mieti haluatko olla tuollaisessa tilanteessa? Hän ei tule aloittamaan suhdetta kanssasi uudelleen, miksi aloittaisikaan, kun saa tällä hetkellä sitä, mitä haluaa.
Ongelmahan tässä on se, että olet rakastunut häneen ja haluat vahvasti uskoa, että tilanne johtaisi vielä Onnelliseen Loppuun, jossa saatte toisenne. Tämä ei kuitenkaan ole todennäköistä. Haluatko tuhlata aikaasi haikailemalla sellaisen asian ja henkilön perään, joka ei sinusta ole kiinnostunut?

Jos taas tapailette jatkuvasti ilman, että seksi on mukana kuvioissa, niin silloin voi olla, että hän ei tosissaan tiedä, mitä haluaa ja tempoilee siksi edestakaisin.

Kas kun homma on yksinkertaistettuna kuitenkin näin: jos hän haluaa olla kanssasi suhteessa, hän olisi. Siinä ei olisi mitään selittelyjä, viivytyksiä, miettimisiä tai jahkailuja. Hän olisi kanssasi jos haluaisi. Piste.

Don't be shellfish, share!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin