Miten saan poikaystävän luottamaan

Kysymys: “Olen joskus ollut jakis, eli maksuton huora. Tämän takia poikaystäväni ei luota minuun, vaikka miten olen yrittänyt vakuuttaa että en ole enää sellainen ja että olen ainoastaan hänestä kiinnostunut. Häntä pelottaa että tulisin pettämään häntä, mutta minä itse tiedän että en tule pettämään häntä koskaan, koska rakastan häntä ja ihmisiä ketä rakastaa ei voi pettää, ja muutenkin aina olen ollut pettämistä vastaan. en vain ymmärrä mitä minun pitäisi tehdä että kyseinen henkilö luottaisi minuun, tekisin ihan mitä vaan, ihan kaikkeni,tarvitsen hyviä neuvoja. Moooooikv

Kuuma Peruna: Lähdet kertomaan ongelmaasi hyvin itseinhoisesti: määrittelet itse itsesi maksuttomaksi huoraksi. Olitko oikeasti sitä, vai olitko vain seksiä harrastanut nainen? Kun vieläkin monesti se menee muka niin, että seksuaalisesti aktiivinen nainen on huora ja mies vastaavasti Tosi Mies. Kaksinaismoralistista paskaa. Itse asiassa koko tuo käsite “maksuton huora” on mielenkiintoinen. Eikös huoraaminen ole sitä, että antaa seksiä saadakseen vastikkeeksi jotain, rahaa, tavaroita tai muuta hyödykettä, aineellista tai aineetonta?

Sinun tulisi nyt ihan ensin ymmärtää, että et ole paha ihminen, etkä itse asiassa maksuton huorakaan. Olet hankkinut kokemuksia miehistä, piste. Ei se tee sinusta epäluotettavaa parisuhteessa, jos itse päätät olla luottamuksen arvoinen. Sinun tulee arvostaa itseäsi ennen kuin voit saada arvostusta muilta.

Ongelma tässä asiassa on se, että luottamusta ei voi pakottaa. Voit kertoa poikaystävällesi, että rakastat häntä ja mieleesi ei tulisi koskaan pettää häntä ja että uskot uskollisuuteen parisuhteessa. Mutta hän joko päättää luottaa sinuun tai olla luottamatta, se on hänen oma sisäinen prosessinsa, johon sinä et voi vaikuttaa. Hänen on itse päätettävä uskooko sinua ja luottaako sinuun. Sinä voit omalta osaltasi vain sanoa, että nämä ovat sinun periaatteesi parisuhteessa ja kysyä miltä ne hänestä kuulostavat.

Monelle miehelle tyttöystävän aiempi seksuaalinen tausta on mahdoton sulattaa – sinänsä ristiriitaista, sillä jonkun tytön kanssahan heteromiesten tulee harrastaa seksiä halutessaan kartuttaa kokemuspohjaansa. He eivät vaan sitten halua, että oma tyttöystävä olisi tällainen.

Kun sanot, että “tekisin ihan mitä vaan”, kannattaa pitää mielessä, että ongelma luottamuksen suhteen on nimenomaan poikaystäväsi päässä. Et VOI tehdä mitään, mikä auttaisi, jos hän päättää olla luottamatta sinuun. Voitte halutessanne sopia, että esim. kännykkäsi ja meilisi ovat hänen nähtävissään ja tarkastettavissaan hänen niin halutessaan ja että olet avoin kaikissa sanomisissasi ja tekemisissäsi. Ja siltikin voi olla, että taustasi on hänelle liikaa.

Hänen pitää haluta luottaa sinuun. Ja sellainen vaatii ihmiseltä paljon ja pelottaa. Voi olla, että hän pystyy siihen, voi olla, että ei. Sinun on luvattava se, mitä koet tärkeäksi, pidettävä siitä kiinni ja oltava luottamuksen arvoinen.

Don't be shellfish, share!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin