Valehteleva poikaystävä

Kysymys: ”Olen seurustellut muutaman kuukauden erään miehen kanssa. hän on kuitenkin jo jäänyt kiinni valehtelusta ja en ole varma onko myös pettänyt, omien sanojensa mukaan ei ole. Saanko enää luottamuksen tähän mieheen takaisin? Anne”


Kuuma Peruna: Ratkaisevaa lienee se, millaisista asioista hän on tähän mennessä valehdellut. ”Et näytä lihavalta tuossa hameessa” on vielä varmaankin hyväksyttävä vale, mutta ”koira söi kännykkäni ja olin siksi tavoittamattomissa kolme vuorokautta” on jo hiukan epäilyttävämpää.

Jostain syystä olet mielessäsi elätellyt epäilystä pettämisestä, joten valheet ovat olleet ehkä sellaisia, että antennisi ovat nousseet. Takana on sen verran lyhyt seurustelu, että sen päättäminen ei pitäisi vielä viedä masennuksen alhoon.

Mikä miehessä on niin upeaa, että olisit valmis hyväksymään valheita ja ehkä pettämistä?

Etkö ansaitse vain parasta? Miestä, joka olisi joka tavalla luotettava kumppani, jolla ei ole tarvetta valehdella ja ehkä pettää? Onko sinun tarpeen luottaa häneen enää, vai päättää, että jatkatte nyt erillänne? Velvollisuutesi on pitää huolta itsestäsi ja omasta hyvinvoinnistasi.

Don't be shellfish, share!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin