Valehtelija valehtelija

Kysymys: Miten saisin tyttöystäväni luottamuksen takaisin kun olen valehdellut niin usein? DW69


Kuuma Peruna: Jaa-a. Tämäpä onkin visainen ongelma. Ansaitsetko edes saada tyttöystävän luottamuksen takaisin, jos vastavuoroisesti valehtelet hänelle usein? Miksi sinun pitäisi saada hänen luottamuksensa nyt?

Luottamus on ansaittava ja se edellyttää, että olet luottamuksen arvoinen.

Nyt on jotain varmaankin tapahtunut kun äkkiä haluatkin saada luottamuksen takaisin vaikka olet pitkään valehdellut hänelle. Eli ehkä olet äkkiä tajunnut, mitä olet menettämässä, jos tyttöystäväsi äkkiä päättääkin, että hänelle riittää.

No, ei enempää saarnaa.

Joka tapauksessa olet tilanteessa, jossa (toivottavasti) tajuat omat hölmöytesi ja haluat saada luottamuksen takaisin. Tai sitten olet tosi peluri, joka haluaa jatkaa valehtelua ja silti olla luottamuksen arvoinen.

Pidetään nyt lähtökohtana kuitenkin tuota ensimmäistä olettamusta.

Ensimmäinen askel lienee, että lopeta se hemmetin valehtelu. Sen jälkeen alkaakin se vaikein osuus. Sinun tulee olla rehellinen. Ja tyttöystäväsi tulee voida uskoa, että olet rehellinen. Dr. Philliä on hauska määritelmä sille, kuinka kauan sinun tulee yrittää: until. Eli niin kauan kuin on tarvis. Ei ole olemassa mitään aikamäärettä sille, milloin tyttöystäväsi pitäisi alkaa luottaa sinuun tai että kun olet riittävästi kärvistellyt, hänen pitäisi jo automaattisesti luottaa sinuun. Ehei.

Homma menee niin, että koska sinä olet valehdellut, sinun tulee se kaikki työ tehdä. Sinun tulee olla rehellinen ja toivoa, että tyttöystäväsi ajan kanssa päättää luottaa sinuun. Sinun on oltava luottamuksen arvoinen ja tehtävä kaikki mitä sanot ja lupaat.

Hyvällä tuurilla sinun kannaltasi tyttöystävä joskus toteaa, että kokee sinut luottamuksen arvoiseksi.

Huonolla tuurilla taas hän toteaa, että ei maksa vaivaa ja homma kaatuu siihen. Se on sitten tulos, jonka kanssa sinun on vain sitten elettävä.

Don't be shellfish, share!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin