Oman asunnon osto? Apua!

Kysymys: “Olen sähäkkä kolmekymppinen. Mällään sen minkä tienaan, kivat kamat ja kamppeet, on menokämppä alla. Aina tähän asti. Tänään tuli häätö kodista, menee myyntiin. Työkaveri sanoi: “osta oma”. Mutta tuli ahdistus, olin aina kuvitellut että ostaisin asunnon kivan prinssini kanssa. Mutta nyt ei ole prinssiä eikä kohta asuntoakaan.”


Kuuma Peruna: Pahoitteluni häädöstä. Mutta ehkä sitä kannattaa katsoa (hyvänä?) enteenä. Sinun on pakko tehdä päätöksiä sen suhteen, miten haluat elämääsi elää.

Voit asustella kavereiden nurkissa ja etsiä uutta vuokra-asuntoa tai voit harkita oman ostoa. Vuokra-asunnon saaminen siirtää mahdollista asunnonostoajatusta hamaan tulevaisuuteen ja voit pohtia asiaa vasta sitten uudelleen, jos silloinkaan.

Asunnon omistamisessa on omat hyvät ja huonot puolensa. Käytännön ongelmista ehkä tärkein on raha. Mutta tapauksessasi se ei tunnu olevan mikään pääasiallinen este. Sinä ehkä et vain halua sitoutua asuntoon (ehkä haluat jatkaa menoelämää vielä?) tai sitten olet olettanut, että asunnon ostaminen tarkoittaa sitä, että sinun tulisi olla jossakin tietyssä kohdassa elämän suhteen.

Oman Prinssin kanssa asunnon osto on kai se, johon moni tähtää. Mutta miksi? Nyt jos ostat asunnon, omistat sen kokonaan riippumatta siitä, mitä mahdollisessa parisuhteessa tapahtuu. Jos Prinssi osoittautuu sammakoksi, voit lempata jätkän pihalle ja nautiskella asunnostasi omalla sohvalla drinkin kera. Nyt saat myös ostaa asunnon omien mieltymystesi mukaan!

Älä sido tulevaa onneasi ja tulevaisuuttasi mahdolliseen Prinssiin – sido ne itseesi ja omiin tekemisiisi!

Don't be shellfish, share!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin