Sinkku ja seksi

Kysymys: “Olemme ystävieni kanssa miettineet seuraavaa asiaa paljon. Kun ei ole sitä oikeaa tai edes vähän vähemmän oikeaa löytynyt (eikä välttämättä edes haussa), mutta seksistä haluaisi silti nauttia, niin mikä eteen?

Baareista tietenkin löytyy vaikka mitä, mutta sekin on aika rasittavaa ja riskaabelia käydä pokaamassa joka kerta uusi, kun tekee mieli. Osalla meistä on kokemuksia ns. vakipano-suhteesta, eli ollaan toisen osapuolen kanssa vain fyysisen läheisyyden vuoksi.

Jostain kumman syystä nämä suhteet vain tuppaavat päättymään onnettomasti. Yleensä, kun jompikumpi rakastuu ja toinen ei, tai mustasukkaisuuden ja omistushalun astuttua kehiin.

Onko seksisuhteen aloittaminen siis tuhoon tuomittua? Itselläni olisi siihen nyt oiva tilaisuus, mutta en ole varma mitä tehdä. Mies viehättää fyysisesti, mutta ei todellakaan ole seurusteluainesta. Enkä minä ole tällä hetkellä seurusteluainesta kenellekään. Nöyrä kiitos neuvoistasi. Nimim. wild thing”


Kuuma Peruna: Useimmat miehet olisivat hämmästyneitä kysymyksestäsi: mikä onkaan ongelma?? 😉

Ongelmahan on se, jonka mainitsetkin: toinen osapuoli jää tunteidensa vangiksi. Jostain syystä ihminen on rakentunut niin, että ennemmin tai myöhemmin veri vetää lähelle toista ihmistä psyykkisestikin. Panokaveria etsitään nykyään netin kautta ja lehtien palstoilla, joten miksi et käyttäisi niitä? Baareja olet jo ehkä kokeillut eivätkä ne tunnu luontevalta.

Laita ilmoitus, jossa kerrot mitä haet – tai etsi ilmoitus, joka kiinnostaa. Käyt tarkistamassa tarjonnan ja ehkä testaat tyypin. Jos ei onnistu (ei esim. synkkaa), etsi lisää.

Voit myös värvätä kaverisi kaverit etsimään tuttavapiiristään potentiaalista tarjokasta – ehkä silloin voi luottaa jonkin asteiseen laatuun.

Ongelmaksi asiassa muodostuu se, että yleensä ennemmin tai myöhemmin jompikumpi osapuolista sitoutuu mukaan asiaan tunteella, jonka jälkeen pelkkä suoritus ei enää onnistu.

Tähän on ehkä vain pari kylmää vastausta:
1. Vakipanoa tavataan vain harvoin, esim. kerran kuussa tms. Läheisyys, yhdessäolo ja yhdessä tekeminen kasvattavat riskiä toiseen syvällisemmin tutustumisesta ja siten kiinnostumisesta, josta on pieni matka ihastumiseen tai
2. Sovitaan, että vaikka suhde olisi kuinka toimiva tahansa, erotaan tietyn ajan jälkeen, etteivät tunteet tule peliin mukaan.

Jos sinulla on tarjolla jo kaveri, joka täyttää kriteerit, voit ehdottaa määräaikaissuhdetta – huonompi homma vaan jos teillä synkkaakin tosi hyvin ja jatkatte suhdetta ja sitten jompikumpi ihastuu, mutta toinen ei…Onnea matkaan..

Don't be shellfish, share!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin