Skojar du?

Fråga: “Hej! Är det här helt på allvar, eller spår du på skoj? Skämtar med folk? Jag hoppas inte, för jag har en allvarlig fråga. Kommer killen jag träffat att bli mannen jag delar resten av mitt liv med? Jag träffade honom för ca tre månader sedan och sedan dess har allt gått snabbt. Jag har skiljt mig från min man och köpt hans andel av vårt hus, för att kunna börja ett nytt liv. Killen jag träffat är INTE orsaken till skilsmässan, men tack vare honom har jag orkat driva igenom den. Jag vill verkligen ha honom i mitt liv. Vill han bli en del av mitt liv? Jodie”


Het Potatis: Hej Jodie. Jag skojar inte, men jag spår inte heller. Jag ger bara råd.. råd baserad på min lilla kännedom om livet och människor med en gnutta humör om möjligt.

Och även om jag inte vet vad som händer i livet på riktig för jag är ingen siare eller spågumma, skulle jag tro att om killen du har nu inte är skäl till din skilsmässa, har ni möjligheter att lyckas.

Varför kan du inte fråga honom hur han känner? Ibland behöver man någon för att riva sig från det gamla, men den här personen är inte alltid den som man hittar sig med senare.

Ni är nog båda vuxna (?) så varför spilla tid med att låtsas eller gissa? Men som sagt, livet har olika sätt att överraska oss.. Lycka till – du har redan tagit ett stort steg!!

Don't be shellfish, share!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin