Syriansk kultur

Fråga: jag är ihop med en rysk nu men vill ha den syrianska kulturen. Är uppväxt med syrianer. Jag och rysken har ett barn och är förlovade. hur ska jag göra?


Het Potatis: Hmm.. Eftersom du berättar inte så mycket om saken, har jag nog bara mer frågor än svar för dig.

Varför är du ihop med en rysk om du inte vill vara? Är det en ny känsla att du inte vill vara med rysken eller kände du så här innan ni förlovade er…? Och om ja, varför i himmelen förlovade ni er??? (Jo, jag kan gissa, barnet…)

Bakgrunden/kulturen borde ju inte vara det som gäller, vad som är inne är det viktigaste, men i praktiken kan man inte överse saken.

Du känner att syrianska kulturen är ”för dig”. Du säger att du vill ”ha den syrianska kulturen”. Vad betyder det egentligen? Kan du inte ha syriansk kultur med rysken? Eller vill du byta rysken bort mot en syriansk?

Eftersom ni har ett barn är saken inte så lätt. Jag tycker inte att man skall vara ihop bara pga att man har ett barn tillsammans, men man borde tänka efter sina val ganska noga när man har såna. Kan du prata med din rysk om din vilja att gå in djupare på den syrianska kulturen, kunde ni ganske göra det tillsammans..?

Om du känner att du måste byta din förlovad mot en syriansk har du mer problem. Vad känner du för din förlovade? Vill du inte vara tillsammans längre eller är det bara den syrianska kulturen, människorna där som du känner dragen mot?

Du skall minnas barnet också – du är skyldig att ge barnet det bästa möjliga uppväxtning och liv du kan – men det innebär också att du skall vara lycklig. Som Dr Phil säger: barnen är hellre från ett brutet hem än bor i en..

Don't be shellfish, share!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin