Chefen och jag

Fråga: “Hej, Det är så här att jag och min chef har fattat tycker för varandra.

Det har “pågått” sen dec-03 och “trappats” upp efter att ha börjat med en “oskyldig” kram. Vi känner oss attraherade av varann. Han är sambo – jag är sambo. Kan man ha en “flört” vid sidan om utan att nån får reda på det? Jag vill inte ha nåt trubbel eller att nån ska må dåligt.

Jag har väldigt varma känslor för honom. Förhållandet hemma är också på “topp” jag tror det är därför jag “tillåtit” mej den här “flörten” med min chef. Han säjer att han tycker om mej på alla sätt och har inget dåligt samvete gentemot sin sambo. Inte jag heller. Detta är spännande och kul. Jag tror jag kan hantera det. Är det en flört som kommer att avta med tiden? Vad händer efter tiden isåfall, är vänner då? Eller vad?”


Het Potatis: Flört är det ingen fara med. Men det låter som det faktiskt börjar ”trappa upp” sig som du säger och det känns som om du har inget emot det heller? Flört är bra, även på arbetsplatsen, men BARA flört.. och bara om båda förstår att det handlar om (bara) flört.

En liten fara finns att andra kolleger tror att det finns nåt mera mellan er än bara flört… och dom kanske ogillar att chefen flörtar med en kollega.. med det är ju inte så farligt om det handlar bara om flört.

Så länge ni bara flörtar är det ingenting som man borde oroa sig över. Det blir farligt om du eller han vill ha nåt mer – då befinner ni er i en situation som du vill undvika: trubbel eller att nån börjar må dåligt. Flörtandet kan utveckla sig till olika saker: till att ni vill ha mer.. (farligt!) eller sen dör den ut naturligt. Om ni båda ser att det räcker med bara flört, kan ni nog stanna vänner.

Det kan kännas lätt att flytta från ofarligt flört till något mer känslomässigt.. stanna då ett tag och tänk igenom vad det kan leda till och om du är redo för det och det möjliga (höga?) priset du måste då kanske betala.

Don't be shellfish, share!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin