Han är gift

Fråga: “Hejsan! Är i ett förhållande med en man som är gift!!!!
Han säger att han älskar mig och jag har aldrig varit i närheten av att känna så här förut!

Tyvärr så är allt i våra liv olika förutom de känslor vi har för varandra! Hur ska man bära sig åt för att må bra, finns det någon chans att det ev. kan bli vi två och hur stora är chanserna på att han ska lämna sin fru? Tacksam om jag kan få någon annans synpunkt!”


Het Potatis: Du har det inte lätt.. En gift man (eller kvinna..) som har ett förhållande, får alltid det bästa utav situationen – ha kakan och äta kakan så att säga. För den andra kvinnan är det emotionellt mycket mer krävande.

Det eventuella problemet är ju hur känslomässigt du är med i situationen. Du vill ha honom, men du kan inte vara helt säker om han vill ha dig. Om du är hans “endaste” som han inte kan leva utan, skiljer han sig – inga ursäkt. Det är inte lätt att skilja sig eller lämna barnen, men om du faktiskt är det viktigaste i hans liv, vill han bara vara med dig och tar då alla de stegen som behövs, även om det skulle vara krävande, ledsamt och svårt.

Det enda sättet du kan känna dig nöjd är om du kan känna att du inte gör något fel.. vilket är inte helt rätt för det finns ju mannens fru som blir sårad (även om hon inte vet om förhållandet.. ännu). Du kan ju välja att tänka, att eftersom du är fri och singel, får du göra vad du vill och mannen som har frun får ta hand om sitt eget skuld.

Om ni får varandra? Ja, det kan hända, om mannen gör sitt beslut och det snart – han har ingen rätt att hålla dig eller sin fru “hängande” och vänta vad hans höghet bestämmer han faktiskt vill ha av livet..
Män (och kvinnor) lämnar ju sina makar, så det är inte uteslutet – men mannen du är med måste snart veta vem han vill ha, dig eller frun.

Om det är okej för dig att han är gift och träffar dig när det passar honom, kan du ju alltid leda ett liv som innehåller honom och andra människor – om han har sin fru “på sidan” kan du ju också njuta av livet och träffa andra män.

Don't be shellfish, share!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin