Han flörtar

Fråga: “Jag är gift och vi har en grupp vänner som vi umgås ofta….nu är det så att en av dom manlig bekanta har börjat ringa till mig han är också gift och det han säger när han ringer till mig är att han har känslor för mig osv.osv….tror du att jag kan fortsätta med det här bara för flörten skull eller ska jag sätta stopp..”


Het Potatis: Om ni bara sågs och flörtade när ni umgås tillsammans med andra, skulle jag säga att han bara flörtar. Men om han har börjat ringa dig också.. det kan betyda att han vill se om hans flört kan gå längre (han kanske bara testar sin förmåga att få dig göra som han vill) eller så är han faktisk intresserad..

Vad vill du? Är du lyckligt gift? Med harmlös flirt är det inget fel med, men om du känner du behöver mer, borde du kanske tänka lite på hur det går hemma med din egen man. Ibland om allt är tråkigt och vanligt hemma, kan flört med en ”outsider” kännas fräschande.

Var ärlig mot dig själv. Hur känner du dig när ni flörtar? Är det bara nåt som känns roligt men som du inte tänker mer, eller får den att känna dig att du vill ha mer.. av den här mannen? Om du gör det bara för skojs skull, kan du ju säga mannen när han ringer, att det får vara nog och du inte vill att han ringer. Men om du vill ha mer (av honom?), måste du tänka efter lite mer: vad vill du och vad måste du göra för att vara lycklig?

Om hela saken är ensidig (alltså bara han är intresserad), kan du ju skoja saken bort, och om han inte förstår, säga till, att med lite flört är det okej, men det kommer aldrig att gå något vidare.

Don't be shellfish, share!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin