Ingen uppvaktning

Fråga: “Jag har en flickvän som inte tillåter mig att uppvakta henne ordentligt. Hon vill heller inte älska med mig längre. Vad ska jag göra? Chris”


Het Potatis: Hejssan Chris.
Du berättar inte så mycket om din flickvän eller hur du uppvaktar henne (eller skulle vilja uppvakta). Men låt oss försöka svara ändå 🙂

Uppvaktning – menar du att du säger henne sköna saker varje dag, köper henne blommor, lagar mat eller “kelar” med henne..?
Om du har alltid gjort sån uppvaktning, och nu har hon bara förändrats nyligen, är nånting fel. Kanske tycker hon inte längre om dig men kan inte säga det..
Om du har förut inte gjort sån hän uppvaktning, känner hon sig kanske lite självmedveten.. kanske hon inte är en romantisk typ..? Alla kvinnor är inte intresserade av sån uppvaktning, dom kanske bara vill, att du är nära och lyssnar på henne.

Om hon inte vill älska med dig längre betyder det också att nånting har hänt. Kanske har du sårat henne (utan att veta det) och det är hennes stil att reagera på saken. Kanske hon är för trött (nånting med arbetet eller annat som ger henne beskymmer?) eller hon inte bara har energi för att älska.

Eller hon inte är intresserad i dig längre, men (igen) kan inte säga det direkt.

Det enda du kan göra, och det bästa, och det som ALLA borde göra i sina förhållanden, är, att fråga henne direkt. Kanske inte aggressivt som “varför vill du inte älska med mig längre” – det är kanske bättre att börja med nånting sånt som: “jag har märkt du tycker inte om att jag uppvaktar dig.. och om jag har försökt att älska med dig, så har du inte velat.. jag skulle vilja prata om den här saken..”.

Men som sagt, med så lite information från dig, är det lite svårt att veta bättre.. eller ge bättre råd 🙂 Du är nyckeln här – du kan fråga henne och få ett svar. Kanske är det inget speciellt, mend det kan också vara nånting större. Det enda sättet för att veta säkert är att öppna munnen! Lycka till!

Don't be shellfish, share!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin