Jag vill ha båda

Fråga: “Det är så här att jag har gjort bort mig totalt… har förälskat mig i två människor…den ena bor med mig sen 5 år tillbaka och är pappan till vårt barn som är 1år gammal. Han o jag har haft väldigt stormande förhållande.. svek..kärlek..otrohet..lögner..mm jag har förlåtit honom för allt men nu har jag fattat intresse för en annan vilket min sambo vet om… iaf så har vi träffats nu ett par gånger o haft det väldigt mysigt (inget sex) han är väldigt underbar person men jag har svårt att släppa taget om min sambo för jag tycker om honom med…som sagt jag har ingen aning vem jag ska välja allt käns så komplicerat o jobbigt.. Vad ska jag göra? (jag är 21år min sambo är 24 o den nya är 23år)”


Het Potatis: Du skulle kunna ha det lite mer komplicerat..eller kanske inte..;-)

Sina känslor kan man ju inte rå över, men det som man gör åt saken är alltid en annan sak.

Ditt stormande förhållande har kanske levt sin tid ut – du orkar inte längre, men eftersom ni har barn, vill du inte göra nånting i hast.

Det du borde förstå är att du kan inte hålla på så här länge – du kan inte ha båda hängande och väntade på vad du kommer att bestämma. Det är inte rätt mot någon av er.

Tänk lite efter vad du vill av livet och vilken av de två kan vara den som kan ge dig vad du vill och behöver – eller är det kanske nån tredje som skulle vara din lycka?

Minns, att du kan inte stanna i det förhållande bara för barnens skull. Dom förstår ganska snabbt hur det faktiskt förhåller sig mellan mamma och pappa och du vill ju inte ge en falsk bild till ditt barn om hur man ska leva livet och vara med i ett förhållande.

Det kommer nog inte att vara lätt att bestämma, men det är nåt som du måste göra.

Don't be shellfish, share!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin