Tycker han?

Fråga: “Hej, Jag vet inte hur ska börja men problemet är att jag är kär i en person som plugga med mig i samma skolan men vi har aldrig pratat med varandra.Fösta gången jag såg honom var i skolan och då tittade jan mycket på mig o log mot mig men efter några dagar kom hans kompis och frågade om han få lära känna mig men jag nobbade honom. Sen detta har killen jag i kär i blivit helt annorlunda och försöka hela tiden undvika mig jag vet inte varför och vad kan jag göra och känner mig så kär i honom och kan inte sluta tänka på honom, samtidigt vågar inte prata med honom för vi känner inte ens varabdra. Hoppas du kan hjälpa mig.”


Het Potatis:Hmm.. Inte lätt. Du tror och hoppas nåt men kan inte vara säker.

Det kan hända att han skickade sin kompis att prata med dig och för att du nobbade honom vågar han inte komma och prata med dig..

Nu behöver du ett skäl för att prata med honom. Då kommer du se hur han beteer sig med dig och om han skulle möjligen vara intresserad.

Så ni känner inte varandra? Då måste man börja där det är lättast: tänk om du har nån som känner nån som skulle känna Honom – kan du få kontakt genom de här människorna?

Om inte, då måste du hitta nåt sätt att komma nära honom. Eftersom ni kanske möts mest i skolan, måste du tänka på nåt du kunde fråga honom om för att få kontakt. Hjälp med nåt ämne, hjälp att finna nåt (en bok, ett rum, vad som helst??).

Killarna tycker om att vara till hjälp, så tänk om du kan hitta nåt svepskäl (som ändå inte är helt genomskinlig..;-) att fråga honom om hjälp. MEN är noga att (om bara möjligt) prata med honom när han inte har sina vänner med sig – många killar ”vågar” inte vara vänliga till tjejer när deras kompisar är nära och kan vara t.o.m riktig elaka. Så hitta honom ensam och DÅ goch prata med honom.

Tyvärr kan jag inte hjälpa med svepskälen, men tänk vad du vet om honom (vad han tycker och göra) och försöka få skälet därifrån.

Det finns ju också alltid en möjlighet att han inte (längre?) är intresserad av dig, men det får du också då veta. Om det skulle hända, vore det ju inte roligt, men då är han inte Den Rätta för dig…

Don't be shellfish, share!Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Email to someone
email
Share on LinkedIn
Linkedin